середа, 12 вересня 2012 09:16

Донеччанин застрелив товариша через брак аргументів

Донеччанин застрелив товариша через брак аргументів

Доводячи правоту, житель Донеччини застрелив товариша. Після скоєння злочину зловмисник прийшов в горлівську міліцію з повинною та добровільно видав зброю – мисливську рушницю, яка зберігалася у нього незаконно. Про це пише УНН.

В цей день потерпілий разом з 56-річним знайомим розпивав спиртні напої. У ході застілля між чоловіками спалахнув конфлікт, після чого старший з них схопив мисливську рушницю, за якою він спеціально сходив додому, і вистрілив опонентові в живіт. Постріл зі зброї привернув увагу оточуючих, які тут же викликали потерпілому "швидку допомогу". Проте врятувати пораненого не вдалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка, який перерізав горло водію київської маршрутки, вже спіймали

Правоохоронці встановили підозрюваного за "гарячими слідами", той добровільно прийшов у міліцію і написав явку з повинною, а також видав рушницю, на яку не мав дозволу на зберігання. Наразі затриманий поміщений в ізолятор тимчасового тримання, стосовно нього порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років. Ведеться слідство.

Зараз ви читаєте новину «Донеччанин застрелив товариша через брак аргументів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути