субота, 06 жовтня 2012 23:24

Ображена теща зарізала свого зятя

Ображена теща зарізала свого зятя
Фото: susanin.pro

В під'їзді одного з севастопольських будинків між першим і другим поверхом співробітники міліції виявили труп чоловіка з множинними ножовими пораненнями в області грудної клітини. Про це повідомили в ГУ МВС України в Севастополі.

Встановлено, що загиблий раніше був неодноразово судимий за різні злочини, за його плечима 27 років тюремного терміну. В останній рік вбитий притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення насильства в сім'ї, розпивання алкогольних напоїв, проживання без паспорта.

Також співробітники міліції встановили, що потерпілий проживав з 27-річною співмешканкою та її 60-річною матір'ю в своїй квартирі. Там неодноразово збиралися компанії для вживання спиртних напоїв. Щоб вгамувати зятя, 60-річна жінка періодично "виховувала" його. Правда, досить оригінальним способом. Набила дерев'яну палицю цвяхами і час від часу з метою профілактики била його нею.

У той нещасливий вечір господар квартири влаштувався зі співмешканкою за столом. Неабияк випивши, чоловік влаштував скандал. Співмешканка образилася на нього і пішла з дому. Свою злість зять вирішив зігнати на тещі і став її ображати. Недовго думаючи, жінка схопила сковорідку і вдарила зятя, цього здалося їй мало, і вона нанесла йому ще кілька ножових поранень. Після цього жінка пішла до себе в кімнату.

В даний час відносно зловмисниці порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Ведеться слідство.

Зараз ви читаєте новину «Ображена теща зарізала свого зятя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути