Ексклюзиви
неділя, 10 березня 2019 16:09

Керівник черкаського Нацкорпусу потрапив до бази "Миротворця"

Керівник черкаського Нацкорпусу потрапив до бази "Миротворця"
Керівника черкаського Нацкорпусу Дмитра Кухарчука внесли до бази "Миротворця". Фото: vikka

Керівника черкаського Національного корпусу Дмитра Кухарчука після зіткнень з поліцією внесли до чорного списку "Миротворця".

Кухарчука називають організатором нападу на співробітників поліції в Черкасах, проплачених мітингів. Про це повідомляє видання "Вікка".

"Провокатор. Організатор замовних проплачених мітингів і маніфестацій під націоналістичними гаслами. Центр "Миротворець" просить правоохоронні органи розглядати дану публікацію на сайті як заяву про вчинення цим громадянином усвідомлених діянь проти національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень", – йдеться на сайті "Миротворець ".

Також зазначається, що про Кухарчука говорили російські ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У БПП назвали тих, хто стоїть за сутичками у Черкасах та Києві

"Напередодні ж випуски новин на центральних каналах РФ вибухнули новиною про зірвані передвиборні мітинги діючого президента. Цікаво, що нині Нацкорпус російські журналісти вже не називають фашистами й карателями. Радикально налаштовані люди, які оголосили на Порошенка полювання, – саме так охарактеризував події в Черкасах диктор одного з російських каналів. Ілюструючи свої слова відповідним відео, відзнятим у Черкасах 9 березня", – сказано в повідомленні.

Внаслідок сутички представників Нацкорпусу з правоохоронцями у Черкасах постраждало 15 поліцейських, зокрема начальник ГУНП в Черкаській області Валерій Лютий. У поліції заявили, що представники Національного корпусу намагалися прорватися на сцену, де відбувався виступ президента Петра Порошенка.

Зараз ви читаєте новину «Керівник черкаського Нацкорпусу потрапив до бази "Миротворця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути