неділя, 01 листопада 2015 10:52

ІДІЛ оприлюднив відео нібито останніх хвилин польоту російського літака над Єгиптом

ІДІЛ оприлюднив відео нібито останніх хвилин польоту російського літака над Єгиптом

"Ісламська Держава" оприлюднила відео, яке нібито показує момент загорання у повітрі російського літака Airbus A321 в небі над Синайським півостровом. Вчора він розбився в Єгипті, загинули всі 224 людини на борту.

Як пише DailyMail, терористичне угрупованняв стверджує, що це їх бойовики збили літак, проте не зазначають яким чином це можливо. На відео терористів видно розмиту фігуру літака, що спалахує у небі.

Каїр і Москва заперечують можливий зв'язок з тероризмом в інциденті, який був одним з найбільш смертоносних аварій Airbus в останнє десятиліття.

"Літак перебував на висоті, занадто великий для ручної ПЗРК, хоча і летів на 2 тис. футів нижче, ніж MH17", - сказав консультант Flight Global Девід Лермон виданню The Telegraph.

Нагадаємо, авіакомпанія "Емірейтс" (Emirates Airline), одна з найбільших світових авіакомпаній, яка базується в Дубаї, заявила про призупинення польотів над Синайським півостровом після катастрофи російського літака в Єгипті.

Зараз ви читаєте новину «ІДІЛ оприлюднив відео нібито останніх хвилин польоту російського літака над Єгиптом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути