вівторок, 24 квітня 2018 09:41

ДТП у Кривому Розі: слідчий повідомив нові подробиці

ДТП у Кривому Розі: слідчий повідомив нові подробиці
Кількість пасажирів маршрутки, що потрапила у аварію в Кривому Розі, не відповідала заявленій у техпаспорті. Фото — ДСНС у Дніпроптровській області

Кількість пасажирів маршрутки, що потрапила у аварію в Кривому Розі, не відповідала заявленій у техпаспорті. Про це повідомив слідчий у справі Микита Гаркавий.

Правоохоронці з'ясували, що в салоні авто перебували 26 людей разом із водієм. А згідно з техпаспортом, транспортний засіб розрахований на 20 осіб, ще 5 пасажирів можуть стояти. Проте в маршрутці загалом було 14 посадочних місць, решта пасажирів їхали стоячи.

"Маршрутка належить "Севертранс" - приватному підприємству, зареєстрованому в Одесі. У Кривому Розі є представництво. Їм вручили запит з метою отримання пояснень. На цей момент поки що відповіді немає", – повідомив слідчий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тіла загиблих збирали уздовж колії" - підбірка найкривавіших ДТП в Україні

За його словами, у подальшому підніматиметься питання про позбавлення підприємства ліцензії на здійснення пасажирських перевезень.

Також стало відомо, що особи усіх пасажирів маршрутки встановлені. Відома і швидкість руху авто – не більше як 46 км/год.

Попередньо, в поліції кажуть, що справу можна буде передати до суду приблизно за 4 місяці.

17 квітня у Кривому Розі сталася ДТП. Внаслідок зіткнення легкового автомобіля, маршрутки та автобуса загинули 9 людей. Більшість з них – працівники місцевого металургійного підприємства. Водієві легковика оголосили підозру та обрали запобіжний захід – 60 діб у СІЗО без права внесення застави. Йому загрожує до 10 років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «ДТП у Кривому Розі: слідчий повідомив нові подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути