Ексклюзиви
вівторок, 24 квітня 2018 07:00

Олександра Волкова арештували на два місяці

Бабушкінський районний суд Дніпра обрав для 67-річного Олександра ­Волкова запобіжний захід — два місяці під вартою без права на заставу. Його підозрюють у скоєнні автомобільної аварії в центрі Кривого Рогу 17 квітня.

Чоловік за кермом "Мазди" не пропустив на перехресті маршрутне таксі "Мерседес спринтер". Протаранив його в бік. Ударом мікроавтобус відкинуло на зустрічну смугу. Там зіткнувся з автобусом. Загинули дев'ятеро пасажирів маршрутки. Восьмеро з них — працівники металургійного комбінату "АрселорМіттал Кривий Ріг".

Судове засідання проходило в режимі відеоконференції. Олександра Волкова під конвоєм привезли з лікарні №2 до Саксаганського райсуду Кривого Рогу. Чоловік провину визнає, зі слідством співпрацює. Він — онкохворий, має інвалідність. Під час судового засідання йому стало зле.

— У правоохоронців є достатньо доказів того, що за кермом легковика був саме затриманий, — каже 33-річна Анна Старчевська з обласної поліції. — Адвокати подали кілька клопотань, аби на час слідства чоловіка відпустили під заставу чи домашній арешт. Суддя був у нарадчій кімнаті годину. Вирішив залишити підозрюваного під вартою.

Олександра Волкова можуть ув'язнити на 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Волкова арештували на два місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути