понеділок, 03 жовтня 2011 14:41

Дим з телевізора убив полтавчанку

Дим з телевізора убив полтавчанку

У Полтаві 1 жовтня сталася пожежа. У флігелі приватного будинку загорівся телевізор "Sumsung", 2005 року випуску. 28–річна мешканка будинку вчаділа.

Жінка приїхала до батьків у гості і залишилася ночувати. Зранку пожежу у флігелі побачив брат.

"Він відчув запах гарі, почав стукати, але ніхто не відчинив. Зазирнув у вікно і побачив, що від телевізора йде дим. Чоловік вибив скло, заліз в середину, - розповідає Світлана Рибалко з Полтавського обласного управління надзвичайних ситуацій. - Відразу подивився на ліжко, сестри там не було. Узявся гасити полум'я, яке почало розходитися від телевізора. Накрив телевізор ганчіркою, адже водою тушити в такій ситуації не можна. Дим розсіявся і він побачив на підлозі сестру. Коли почалася пожежа, вона хотіла вийти з будинку, але надихалася диму та втратила свідомість. Чоловік відразу виніс її на повітря та жінка вже була не жива."

Рятувальника кажуть, пожежа сталася через замикання електромережі. Воно відбулося, або в самому телевізорі, або старих електродротах, чи розетці. Можливо, через перевантаження електромережі.

"Часто займалися старі телевізори, 1990 років випуску, - каже Світлана Рибалко. - Були випадки і з новими моделями. Але за останні п'ять років смертних випадків через займання телевізорів не траплялося".

Зараз ви читаєте новину «Дим з телевізора убив полтавчанку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути