Ексклюзиви
пʼятниця, 13 березня 2015 20:41

"Деенерівці" познімали людей із блок-постів і готуються до наступу

"Деенерівці" познімали людей із блок-постів і  готуються до наступу
Фото: Микола Марченко

Російські війська із залученням сепаратистських угрупувань відкрито готуються до наступу. Проводять передислокацію важкого озброєння та особового складу до лінії розмежування вогню. В той же час українські збройні сили відвели важке озброєння від лінії зіткнення із терористами. Про це та про організацію роботи сьогодні говорили у Миргороді на Полтавщині. Тут провели нараду активістів та волонтерів "Штабу допомоги захисникам Вітчизни", котрий знаходиться у приміщення місцевої типографії.

"В Широкине, на Майорськ, на Дзержинськ уже "Гради" попідтягали. І танки передислокували. Готуються до наступу. Вчора дзвонив у Артемівськ. Цікавлюся: хлопці, у чому на сьогодні у вас є потреба? Може вам привезти продукти харчування, чи з обмундирування щось? А мені: так годувати немає кого, наших від фронту відвели. Зрозуміло, не усіх, але проти тієї кількості, що була, то у рази менше. А сепарів стало у рази більше. І не просто із автоматами бігають. А "Гради" і танки попідтягали",– пояснює волонтер, голова асоціації фермерів Полтавської області Віктор Галич.

Розповідає, зранку передзвонили хлопці з передової і розказали, що "денеерівці" познімали людей із блок-постів і всіх женуть на передній край. Готують масований наступ. Наші ж батальйони знову можуть залишитися сам на сам із ворогом без підтримки важкого озброєння.

Зараз ви читаєте новину «"Деенерівці" познімали людей із блок-постів і готуються до наступу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути