субота, 13 серпня 2016 18:29

Чоловік забив п'яного сусіда до смерті

Чоловік забив п'яного сусіда до смерті

Поліцейські довели причетність 26-річного жителя Курахового до жорстокого побиття 67-річного сусіда. Від численних травм чоловік помер у лікарні. Причина конфлікту – банальне непорозуміння.

Про це повідомляє УНН.

"До чергової частини Мар'їнського відділення поліції надійшло повідомлення з лікарні міста Курахове про те що, 67-річний місцевий житель, який був доставлений до лікарні 8 серпня цього року з множинними травмами кінцівок та забоєм головного мозку, помер", - йдеться у повідомленні Мар'їнського відділення поліції Донецької області,.

Сварка відбулася у багатоповерхівці, де мешкали опоненти. Встановлено, що підозрюваний зіткнувся зі своїм сусідом на сходах, коли підіймався у квартиру. Пенсіонер у стані алкогольного сп'яніння сидів на сходинці. Хлопець вирішив допомогти йому протверезіти та вилив на чоловіка воду. Радикальний метод не сподобався літньому чоловіку, й між ними почалася бійка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині чоловік вбив сусіда під час вечері

Молодик зупинився лише коли побачив кров. Підозрюваний викликав "швидку", але було пізно.

Правоохоронці провели поквартирний обхід, ретельно обстежили місце скоєння злочину, опитали місцевих мешканців та зібрали беззаперечні докази причетності підозрюваного до тяжкого злочину. Як повідомили поліцейські, йому нічого не залишалося, як зізнатися.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження. Досудове розслідування триває. Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Запоріжжі конфлікт між сусідами закінчився підривом світлошумової гранати, один чоловік кинув її у вікно іншому.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік забив п'яного сусіда до смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути