четвер, 11 серпня 2016 17:22

На Черкащині чоловік вбив сусіда під час вечері

На Черкащині чоловік вбив сусіда під час вечері

60-річний чоловік вбив сусіда під час вечері. Чоловіки випивали, потім почали сваритися. Підозрюваний побив господаря. Йому загрожує до 15 років ув'язнення.

Це сталося у Чигиринському районі Черкаської області.

"До поліції повідомили, що в будинку дачників з Черкас знайшли 68-річного господаря мертвим. Родичі не могли додзвонитися до нього два дні.

Потерпілий лежав поряд з драбиною, що вела на горище. Склалося враження, що він впав. Але у загиблого чоловіка зник мобільний телефон.

Свідки розповіли, що у нього гостював 60-річний сусід, що нещодавно переїхав із столиці. Вдома у сусіда знайшли мобільний та інші речі вбитого. Чоловік зізнався, що вбивство вчинив з необережності.

Чоловіки домовилися повечеряти. Потім напилися і посварилися. Сусід побив потерпілого. Вранці протверезів і зайшов вибачитися. Побачив мертвого товариша й інсценував крадіжку", - повідомляють у ГУ Нацполіції в Черкаській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік забив співмешканку сокирою

Підозрюваний під вартою. Справою займаються правоохоронці.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині чоловік вбив сусіда під час вечері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі