пʼятниця, 11 січня 2019 14:59

Чоловік випадково вистрелив товаришеві в серце

Чоловік випадково вистрелив товаришеві в серце
На Харківщині 41-річний чоловік випадково натиснув на спусковий гачок мисливської рушниці та смертельно поранив 42-річного знайомого. Фото - Politeka

У смт Кегичівка на Харківщині 41-річний чоловік випадково натиснув на спусковий гачок мисливської рушниці та смертельно поранив 42-річного знайомого.

Трагедія трапилася 10 січня, повідомили у відділі комунікації поліції області.

"На тілі загиблого експерти виявили рвану рану на передпліччі та грудній клітині, а в області серця та плеча отвори від дробу з патрону", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переплутав людину із собакою – чоловік випадково застрелив своячку

Було встановлено, що зранку 42-річний чоловік був у гостях у свого 41-річного товариша. Гість попросив у господаря оселі подивитись його мисливську рушницю. За деякий час власник зброї хотів покласти її до сейфу та попросив повернути рушницю. Однак чоловік не захотів її повертати. Тоді господар будинку спробував обережно забрати її з рук товариша. У цей час той різко відпустив рушницю, від чого власник зброї спіткнувся об диван і випадково натиснув на спусковий гачок і поранив знайомого. Від отриманих тілесних ушкоджень він помер.

Поліцейські вилучили мисливську рушницю "ТОЗ-34ЕР", на яку у 41-річного чоловіка є відповідний дозвіл.

Відкрито кримінальне провадження. За вбивство з необережності чоловікові загрожує умовний термін або до 5 років в'язниці. Всі обставини встановлюються.

У смт Путила Чернівецької області 14-річний хлопець застрелив 13-річного двоюрідного брата. Трагедія трапилася, коли діти гралися пневматичною гвинтівкою.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік випадково вистрелив товаришеві в серце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути