пʼятниця, 24 березня 2017 13:10

Четверо чоловіків отримали ножем під час бійки

Четверо чоловіків отримали ножем під час бійки
У Києві підрізали чоловіка, коли він заступився за дружину. Фото - RRNews.ru

Ввечері 23 березня на просп. Свободи у Києві між чоловіками виникла бійка. В результаті четверо отримали ножові поранення.

Про це повідомляє відділ комунікації столичної поліції.

"За інформацією дружини 43-річного потерпілого, вона поверталася додому, тримала у руці ліхтарик, чоловік мав її зустріти, але трохи затримався. Неподалік поліклініки стояла трійка чоловіків. Їм не сподобалося, що жінка посвітила на них. Грубі слова на адресу киянки обурили її чоловіка, який саме підійшов", - повідомляється.

Після бійки на місці події залишився лише старший чоловік, який викликав поліцію та лікарів. Інші порозбігалися. А коли їм стало зле, їхні родичі викликали "швидку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кривавий день народження - чоловік порізав ножем 5 дорослих та дитину

"Троє товаришів, яких подружжя зустріло на вулиці, – місцеві мешканці, раніше судимі, всі знаходяться на обліку в поліції. Один із них, 26-річний, чотири рази притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Попередньо, саме він мав із собою ніж", - повідомив начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко.

Під час бійки ніж періодично переходив від одного із опонентів до іншого. У результаті всі четверо отримали колото-різані поранення. Відкрито кримінальне провадження.
Встановлюються всі обставини та причини події.

В Одесі чоловік підрізав колишню дружину, підозрюючи у викраденні його авто. Інцидент стався у ТЦ по вулиці Катерининській.

Зараз ви читаєте новину «Четверо чоловіків отримали ножем під час бійки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути