Ексклюзиви
четвер, 15 жовтня 2020 18:02

Через конфлікт невідомий підстрелив двох братів: один загинув

Через конфлікт невідомий підстрелив двох братів: один загинув
Поліція вживає заходів щодо встановлення особи чоловіка, який влаштував стрілянину. Фото: glavcom.ua

В Дніпрі, на Січеславській набережній, вуличний конфлікт між чоловіками закінчився трагедією. Невідомий вистрілив з пістолета в двох братів - один із постраждалих помер у машині швидкої допомоги. Про це повідомив "Дніпро оперативний".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві іноземці стріляли з автомобілів

"За наявною інформацією, приблизно, о 22-й компанія молодих людей вийшла з ресторану, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, і попрямувала в бік Монастирського острова. Серед захмелілих молодих людей були два брати 22 і 24 років, між якими на вулиці розгорівся конфлікт. Повз них проходив невідомий чоловік, який зробив братам зауваження, щоб вони припинили конфліктувати між собою і не кричали в пізній час. Брати переключили свою увагу та агресію на чоловіка, що проходив повз та зробив їм зауваження", - йдеться в повідомленні.

В ході конфлікту перехожий після попереджувального пострілу в землю почав стріляти в братів, один з яких отримав поранення в стегно, а інший - у пах. Після цього стрілець зник.

"Швидка", що приїхала, забрала братів. 24-річного хлопця, який отримав поранення в пах, медики не встигли доправити в медустанову - від отриманої травми він помер у машині швидкої допомоги. Поліція вживає заходів щодо встановлення особи чоловіка, який влаштував стрілянину.

У Харкові, в Шевченківському районі, стався інцидент. У жінки виник конфлікт із невідомим, у який втрутився її чоловік. Останній декілька разів вистрілив у невідомого з пістолета.

Зараз ви читаєте новину «Через конфлікт невідомий підстрелив двох братів: один загинув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути