Ексклюзиви
пʼятниця, 17 серпня 2018 06:35

Замовляють букети зі штучних квітів

— Шостий рік роблю букети для наречених, оформляю зали на весілля. Закінчила курси. Клієнти в основному самі до мене звертаються. Також співпрацюю з кількома весільними агенціями, — розповідає 28-річна Ольга Ярема зі Львова.

— Мінімальний набір на весілля — букети нареченої та дружок, бутоньєрки для нареченого та дружб. Якщо просять оформити зал, то за тиждень до святкування їду з молодятами до ресторану. Дивимося, обговорюємо. Не маю стандартних розцінок. Кожне весілля індивідуальне. Кажу нареченим, щоб описали як бачать своє. Рахую вартість оформлення. Якщо для них дорого, намагаюся вписатися в бюджет. Взимку квітка дорожча, але завжди можна знайти вихід із ситуації. Використовую як прикраси бавовну, корицю, гілки ялини, шишки. Найбільша сума, яку заплатили за оформлення весілля — 42 тисячі гривень.

Букети наречених коштують 1–2 тис. грн.

— Кожна квітка має бути закріплена флористичним дротом, скотчем. Треба витратити години дві, щоб усе трималося. Якщо цього не робити, букет буде готовий за півгодини. За стільки часу й розпадеться. Один раз попросили зробити букет нареченої з парною кількістю квітів. Там зазвичай більше 50 штук. Якщо менше — то роблю непарну кількість. Бо квіти легко порахувати. Раніше люди не сприймали штучні квіти. Зараз — навпаки. Бо є настільки гарні, що не поступаються справжнім. Клієнтам, у яких алергія, раджу замовляти голландські квіти. Вони не мають запаху. Одна наречена хотіла букет із бузком. Ним просила оформити їм зал. Ледь відмовила. Гості не довго витримали б у ресторані через сильний запах цих ­квітів.

Зараз ви читаєте новину «Замовляють букети зі штучних квітів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути