Ексклюзиви
середа, 08 серпня 2007 17:44

Замовлені товари оплачують на пошті

Ніна Головня, 21 рік, із райцентру Чорнобай на Черкащині замовила речі за каталогом німецької фірми "Некерман".

— Вибрала банний халат для чоловіка за 79 гривень і на таку ж суму набір — шовкове покривало і наволочки для подушок, — розказує жінка. — На нашому базарі такий менш як за 100 гривень не знайдеш. Ще замовила щітки і валики для фарбування. Усього на 200 гривень. Ще 19 беруть за пересилку й обробку замовлення.

Посилка із замовленням прийшла на пошту за два місяці. Поштарка порадила Ніні перевірити вміст. Дівчина розкрила коробку — там лежав і новий каталог з рахунком на оплату. Гроші Ніна відправила поштовим переказом одразу.

За каталогом "Некерман" в Україні замовляють побутову техніку, меблі, тренажери й інструменти. Гарантія діє на всі товари. Їх можна повернути протягом 14 днів із моменту отримання. Щоправда, треба переконливо обґрунтувати відмову.

— Якщо одяг не підійшов за розміром, повертати його не дозволяють, — розказує Ніна. — Тому одяг я ще не брала. Хоча моделі хороші. Таких і в Черкасах не знайдеш.

Замовлення надсилає листом. Однак можна зробити це через Інтернет або телефоном. Мінімальна сума має бути 175 грн. Дівчина тепер збирається замовити набір банних простирадл і халатів за 99 грн, 12 кухонних рушників за 79 грн і садовий інвентар.

Зараз ви читаєте новину «Замовлені товари оплачують на пошті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути