Ексклюзиви
вівторок, 26 травня 2009 17:22

За інтимні розмови в інтернеті дівчата отримують по 4 тис. грн

Киянка Валентина Чередник, 30 років, працювала касиром на пошті. Чотири місяці тому познайомилася з на рік старшою Оксаною Біденко. Ця бізнесменка набирала дівчат для інтимного спілкування в Інтернеті.

На орендованій квартирі Оксана обладнала приватний Інтернет-клуб. Купила 15 уживаних комп"ютерів із веб-камерами, під"єднала до Інтернету й установила програму-перекладач "Прагма". На це витратила 40 тис. грн. Щомісяця платить за зв"язок та обслуговування техніки 4 тис. грн.

— Доступ мають лише клієнти, які реєструються на сайті та сплачують карткою по 200 доларів на місяць, — пояснює. — Лише тоді можна зайти в чат. Клієнтів так багато, що дівчата не встигають з усіма спілкуватися.

Працівниць Біденко набирала за фотографіями. Кандидатки мали знятися голими. Валентина Чередник конкурс пройшла.

В мене шість мужиків. В інших є й по 10

— Робота нескладна, — каже Валентина. — З нами зазвичай зв"язуються самотні іноземці. Ми маємо підтримувати розмову на цікаві для них теми. Найчастіше інтимні. Кожна з нас має постійну клієнтуру. В мене шість мужиків. В інших є й по 10. Головне — не соромитися збочених сексуальних фантазій, кокетувати та підігрувати клієнту.

Щомісяця дівчата заробляють по 3–4 тис. грн. Платня залежить від виробітку — кількості клієнтів і годин, проведених у чаті.

— Графік роботи гнучкий, працюємо позмінно, — розповідає. — Якщо мені треба кудись по справах, можу домовитися з клієнтом, що буду на зв"язку о певній годині. Мої чекають тільки мене. З іншими спілкуватися не хочуть.

Найбільше клієнтів уранці та ввечері. Вранці виходять на зв"язок американці. У них о тій порі смеркає, а європейці — ввечері.

— Вони хоч і збоченці, але люб"язні, — каже Чередник. — Запрошують у гості, а часом висилають у подарунок золоті прикраси.

Зараз ви читаєте новину «За інтимні розмови в інтернеті дівчата отримують по 4 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути