четвер, 12 квітня 2007 16:55

Ванни "Смарагдова затока" купують кінозірки

Автор: фото: Тетяна ЗАРОВНА
  Алекс Бурштейн показує ванну ”Смарагдова затока” в магазині-салоні на столичній вулиці Щорса
Алекс Бурштейн показує ванну ”Смарагдова затока” в магазині-салоні на столичній вулиці Щорса

Бізнесмен зі США Алекс Бурштейн, 49 років, возить в Україну гідромасажні ванни компанії "Релакс медікал сістемз". Продає їх українським мільйонерам.

— Ванна "Смарагдова затока" — їхня новітня розробка, — запевняє колишній киянин. — Може й бувають гідромасажні ванни дорожчі за цю, але надійнішої немає.

"Смарагдову затоку" виставили в салоні "Спа ленд" на столичній вул. Щорса. Чаша — з пластику, як і в інших гідромасажних ванн. Є вбудована аудіосистема, три водоспади. Воду підсвічують лампами, вмонтованими в стінки ванни. Потужні струмені надходять через кілька десятків гідромасажних форсунок. Деякі випускають і бульбашки повітря для перлинного масажу. Усі ділянки тіла масажуються по півтори хвилини. Є спеціальні програми від целюліту та безсоння. Можна влаштувати лікування ароматами або озоном.

— Для одного сеансу досить 20 хвилин, — каже Бурштейн. — Більше й не витримаєте. Зате вийдете з ванни повністю розслабленою.

Об"єм "Смарагдової затоки" — 500 л. Вона 1,1 м завширшки і 2,2 м завдовжки. Коштує $36,5 тис. У Лос-Анджелесі таку ставлять у маєтках кінозірки та мільйонери. Купуватимуть й українські мільйонери та СПА-салони, переконаний бізнесмен.

Зараз ви читаєте новину «Ванни "Смарагдова затока" купують кінозірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути