вівторок, 27 грудня 2016 07:10

У Києві встановили перший шкарпеткомат

Автор: Анна Родічкіна
 

У Києві встановили перший шкарпеткомат. Видає по дві пари шкарпеток. Можна вибрати колір і малюнок. Пара коштує 50 грн. Ціна в автоматі нижча, ніж при замовленні в інтернеті. Там вона становить від 50 до 220 грн.

— У світі через автомати продають різні товари, не тільки ­продукти. Вирішили купити такий, що торгував би шкарпетками, — говорить керівник компанії "Семмі Айкон" Філіп Літвінов, 27 ­років. — Важко було знайти й налаштувати машини, які підходили б під ­формат шкарпеток. В автомат поміщається 150 пар. Заправляємо його раз на два-три дні. Цей спосіб продажу має бути яскравим і відповідати духу фірми. Акційна ціна діятиме до Нового року.

— Автомати конкурують не зі звичайними крамницями, а з інтернет-магазинами. Дизайнерські шкарпетки найчастіше купують там. Доводиться платити за доставку, чекати на замовлення. Тому автомат — зручне рішення. Коштує він відносно недорого. За хорошої реклами окупиться за кілька днів, — говорить бізнес-консультант Остап Павлюк. — Пристрій можна не купувати, а взяти в оренду. Через автомати взимку вигідно продавати недорогі шапки, шарфи, рукавички чи інший одяг. Ще одна функція пристрою — додаткова реклама марки одягу.

Зараз ви читаєте новину «У Києві встановили перший шкарпеткомат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути