понеділок, 04 серпня 2008 18:11

У "Фокстроті" дають кредит під нуль відсотків

  Спеціаліст відділу споживчого кредитування компанії ”Фокстрот. Техніка для дому” Ігор Марійко пояснює переваги кредиту 0%
Спеціаліст відділу споживчого кредитування компанії ”Фокстрот. Техніка для дому” Ігор Марійко пояснює переваги кредиту 0%

Киянин Володимир, 32 роки, до магазину "Фокстрот. Техніка для дому" на столичному просп. Перемоги прийшов купувати телефон "Нокія 5610" за 2,8 тис. грн.

— Прийшов до "Фокстроту", бо тут дають безвідсотковий кредит, — каже чоловік. — Був у інших магазинах побутової техніки. Там теж є пункт оформлення кредитів. Але за їхніми відсотками довелося б переплатити 700 гривень. Тому я прийшов сюди, на проспект Перемоги.

Микола Ткаченко, 35 років, живе в передмісті Києва. Про кредит без комісій і відсотків дізнався по телебаченню. Розглядає прилавки магазину "Фокстрот. Техніка для дому" на Московському проспекті.

— Хочу зробити подарунок синові, — розповідає. — Він півроку мріє про мобільник із МР3-плеєром. Я вирішив зробити йому сюрприз.

Микола порахував, що за кредитом на 10 місяців треба буде щомісяця повертати 320 грн. Оформлення кредитного договору обійдеться всього в 3,20 грн.

— Нині чимало громадян постраждали від інфляції, — пояснює спеціаліст відділу споживчого кредитування мережі "Фокстрот. Техніка для дому" Ігор Марійко, 25 років. — Тому у "Фокстроті" й започаткували лінію доступних позик.

— У нас постійно діють акції. Найпривабливіший кредит — нульовий. До того ж оформлення такого кредиту не потребує ніяких складних процедур, — каже Марійко. — Людина приходить у магазин, обирає товар, дає паспорт та ідентифікаційний код. Пересвідчується, що жодних комісій немає, ніхто не хоче тут її обдурювати. Є додатковий сервіс, але це за бажанням клієнта. Я маю на увазі доставку й подібні послуги магазину.

Партнерами "Фокстроту" стають банки, які компанія щороку обирає на основі відкритого тендеру на кредитне обслуговування клієнтів мережі.

— Банки нині видають споживчі кредити терміном до 36 місяців, — розповідає менеджер з роботи з ключовими клієнтами "Альфа Банку" Ігор Яровий, 32 роки. — Безвідсоткові кредити невигідні для банка, проте ми для підтримки партнерів по споживчому кредитуванню, а також для підтримки малозабезпечених громадян нашої країни йдемо на цей крок, завдяки чому можемо радувати своїх клієнтів безвідсотковими кредитами. А "Фокстрот. Техніка для дому" — це найбільша мережа магазинів побутової техніки в Україні, що дає можливість допомогти якомога ширшому колу споживачів, які потребують саме таких кредитів.

Купувати техніку в кредит планують більше половини відвідувачів магазину.

— Люди беруть кредити на дорогу техніку — холодильники, кухонні плити, пральні машини. Завдяки безвідсотковому кредиту вони мають можливість купити дорогу річ тут і зараз, — каже Ігор Марійко.

Зараз ви читаєте новину «У "Фокстроті" дають кредит під нуль відсотків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути