вівторок, 13 серпня 2013 06:45

Скільки витратили кияни на відпочинок?
5

Світлана Малишева, 34 роки, інструктор з фітнесу:

— Найдорожчий мій відпочинок — це 5 тисяч гривень. Два роки тому була у водному поході на Кольському півострові в Росії. Він тривав два тижні, а третій тиждень ми їхали в поїзді. Квиток в обидва боки коштував 3 тисячі гривень. Ще купила рятівний жилет і герметичний мішок за 300, щоб не намокали речі. На їжу пішло 500 гривень.

Ася Циганкова, 24 роки, економіст:

— Цього року витратила 8 тисяч гривень на гірський піший похід по Тянь-Шаню в Казахстані. Піднімалися на висоту 4 тисячі метрів. Їздила з туркомпанією, заплатила їй 3 тисячі гривень за послуги інструктора, харчування та спорядження. 412 доларів коштували квитки. Похід тривав дев'ять днів, і ще три провели в Алмати. У горах витрат не було, бо там нема цивілізації. А в Алмати ми платили за таксі, хостел і їжу.

Дмитро Мурін, 40 років, програміст:

— Торік їздили з дружиною та двома дітьми в Будапешт і Відень за 1400 євро на всіх. Синова класна керівничка — велика любителька подорожей, часто їх організовує. На цю поїздку цілий автобус від школи набився. В Будапешті жили в звичайному тризірковому готелі без басейну. На сувеніри витратили 100 євро.

Вікторія Йоффе, 40 років, головний бухгалтер

— Торік витратила тисячу євро за два тижні в Італії. Поїхала туди з друзями, з якими подорожуємо третій рік. Переліт і оренда яхти обійшлися в 700 євро на людину. Тиждень плавали на ній. За рік до того отримала ліцензію яхтсмена. Для харчування була корабельна каса, ми скидалися по 57 євро на тиждень. Пили вино, їли овочі, м'ясо, крупи. При 36 градусах спеки їсти не дуже хочеться.

Марина Бондар, 25 років, безробітна:

— Відпочивала півтора місяця на Азовському морі в Бердянську за 2 тисячі гривень. Там живе бабуся, їжджу до неї з дитинства. На харчі грошей не витрачала, тільки на розваги. Ходила в нічні клуби, на атракціони, в аквапарк. Квиток туди 170-200 гривень коштує. Набридло так відпочивати з року в рік, хочу поїхати в Нью-Йорк.

Зараз ви читаєте новину «Скільки витратили кияни на відпочинок?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути