вівторок, 22 липня 2008 17:28

Роботодавці дають 20 доларів за годину біля комп"ютера

На літо львівська студентка Тетяна Скрипник, 20 років, шукала роботу в Інтернеті. На одному із сайтів пошуку роботи натрапила на запрошення щодня заробляти $20.

— Я стільки за тиждень витрачаю, а тут ці гроші за день обіцяють, — каже Тетяна. — Я вирішила розібратися. Виявилося, що з мене вимагають заходити по різних ссилках на певні сайти. За кожен перехід зі сторінки на сторінку платять по півдолара. Гроші нараховують в електронний гаманець "Вебмані". Його створюють одразу під час реєстрації працівника.

Перші кілька днів дівчина отримувала на домашній комп"ютер електронну пошту. У листах були адреси сторінок в Інтернеті, на які вона мала заходити. Щодня — по 20.

— Набридає щоднини проводити годину-дві перед комп"ютером. Але щоб забрати гроші із онлайн-гаманця, треба назбирати суму не менше 100 доларів. Гроші нараховують у валюті, — пояснює Скрипник. — Сто доларів я назбирала за 22 дні. Одразу облишила заробіток. Але як скінчаться гроші, можливо, ще раз спробую.

Зараз ви читаєте новину «Роботодавці дають 20 доларів за годину біля комп"ютера ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути