Ексклюзиви
четвер, 17 грудня 2009 19:26

Новорічний бум

Незабаром найприємніше родинне свято — Новий рік. І як ніколи саме цими днями хочеться розслабитися, забути про навколишню метушню і підготуватися до зустрічі наступного року як слід: завершити давні справи, приділити увагу близьким, своїй родині, приготувати для всіх домашніх приємні подарунки і підготуватися до нових починань.

Недарма європейці давно мають за звичай позбуватися під Різдво старих проблем і старих речей зокрема. Адже що може бути приємніше, ніж зустріти веселе свято в колі сім"ї та друзів, не згадуючи про побутові негаразди насамперед. Але тут і полягає найголовніше — щоб свято минуло весело і легко, до нього варто ретельно підготуватися, на що піде чимало часу і коштів. Аби спростити це завдання, варто пам"ятати про найважливіші атрибути свята. Отже...

Ялинка — має бути. Справжня або штучна — вирішувати вам, але головне гарна, із силою-силенною іграшок, зокрема тих улюблених, що зберігаються у вас у шафі здавна, аби раз на рік тішити око й нагадувати про приємні моменти минулого.

Святковий стіл. Аби вам подобалося те, що на ньому є і скільки часу ви витратили на його підготовку.

Місце святкування. Хіба є щось краще, ніж зустріти Новий рік удома із родиною? Але якщо вам кортить пригод, то вирушайте всі разом абикуди — від найближчого ресторану до теплих курортів, — наскільки сягне уява.

Із 16 грудня можна придбати техніку зі знижками до 35 відсотків

Але найважливіший атрибут свята, без якого Новий рік не відбудеться, — це подарунки! Багато, яскравих, різних, приємно-корисних, гарних. І тут очі розбігаються — куди піти, що вибрати?

Якщо ви хочете зробити подарунок для всієї родини або для кожного окремо, догодити друзям і задовольнити смаки свекрухи — завітайте до магазину побутової техніки й електроніки. Адже більше ніде ви не зможете знайти такого розмаїття презентів для всіх, хто вам любий. Тільки обирайте правильний магазин побутової техніки, щоб і асортимент тішив, і умови покупки були привабливими та прозорими.

Компанія "Фокстрот. Техніка для дому", як завжди напередодні свят, заощаджує ваш час і гроші — вже із 16 грудня можна придбати техніку зі знижками до 35%. Нічого складного — при покупці на касі кожен покупець вибирає скретч-карту. Стирає захисне покриття і показує касирові перед розрахунком ту знижку, яка йому випала на картці. Приємно, що умови акції зрозумілі та прозорі. Вигода, причому подвійна, цілком очевидна.

— Звичайно, ми обов"язково пояснюємо покупцям суть акції. Механізм її досить простий, — розповідає продавець-консультант столичного супермаркету "Фокстрот" Олексій Поліщук. — Крім того, всю інформацію покупець може легко отримати на нашому сайті й за телефоном кол-центру "Фокстроту".

Як приємно ходити по крамницях під Новий рік. Але й це ще не все! У мережі супермаркетів побутової техніки й електроніки "Фокстрот" свята тривають довше!

Здійснивши придбання, кожен клієнт отримує сертифікат на гарантовані 10% знижки на покупки в січні — після новорічної метушні буде час походити й вибрати жаданий подарунок або чергову побутову помічницю чи помічника. Та й друзям або близьким можна вручити, — чим не презент.

Біля виходу одного з магазинів мережі покупець Оксана Бівтар поділилася з нами радістю придбання нового кухонного комбайна: "Відверто кажучи, я скептично ставлюся до акцій, тому що незрозуміло, в чому там підступ, але мене приємно здивувала чесність акції у "Фокстроті" — купила вчора пилосос зі знижкою 10 відсотків, а сьогодні вже скористалася 20-відсотковою знижкою на нову покупку (показує кухонний комбайн). Буде подарунок мамі на Новий рік. Залишилося ще застосувати останні 10 відсотків після свят!"

Передноворіччя — це час, який пробуджує в наших серцях найтепліші та найприємніші емоції. Час, коли в душі зринають спогади про дитинство і всі ми, як один, чекаємо і віримо в диво, в те, що здійсниться заповітна мрія і Дід Мороз принесе очікуваний подарунок. Робіть подарунки одне одному!

Зараз ви читаєте новину «Новорічний бум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути