четвер, 15 жовтня 2009 18:49

Не повертають чотири мільярди вкладникам "Укрпромбанку"

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Ірина Сініцина (праворуч) місяць пікетувала центральне відділення ”Укрпромбанку”, на бульварі Лесі Українки. Вимагала повернути вклад сім тисяч доларів. Потрапила до лікарні. Каже, її побили працівники банку
Ірина Сініцина (праворуч) місяць пікетувала центральне відділення ”Укрпромбанку”, на бульварі Лесі Українки. Вимагала повернути вклад сім тисяч доларів. Потрапила до лікарні. Каже, її побили працівники банку

На початку жовтня уряд прийняв рішення про ліквідацію "Укрпромбанку". Вкладників і позичальників мають перевести до "Родовід банку".

— Гроші як не повертали, так і не повертають. Лише відсотки. І то по 100 гривень на місяць, — розповідає вкладниця "Укрпромбанку", киянка Ганна Вязова, 58 років. — Гроші потрібні на термінове лікування за кордоном. Уже після того, як оголосили, що всіх вкладників переведуть у банк "Родовід", отримала лист, що гроші поки що не віддадуть. Ходили до керівництва. Вони лише обіцяють, — обурюється жінка.

Інша вкладниця, Ірина Сініцина, 57 років, пікетувала центральне відділення "Укрпромбанку" на бульв. Лесі Українки в Києві. Їй не повертають депозит — $7 тис.

— Мені не раз погрожували працівники банку. І от тепер вони здійснили свої наміри. Я лежу в лікарні під крапельницею. Вони мене побили за те, що я просила повернути свої ж кошти, — розповідає жінка.

Гроші вкладникам "Укрпромбанку" обіцяли повернути за три місяці. Для цього "Родовід банку" мають додатково виділити близько 4 млрд грн. Досі грошей не дали.

Зараз ви читаєте новину «Не повертають чотири мільярди вкладникам "Укрпромбанку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути