середа, 19 червня 2019 00:25

Можна заробляти на розповідях про життя

— Серед блогерів в Україні є чимала конкуренція. Найбільша — в галузі моди та краси. Кожен третій розповідає про косметику, схуднення, дієти, — каже експерт 37-річний Дмитро Васюк. Працює з мережами магазинів одягу, побутової хімії в Україні й за кордоном.

— Хоча вже на перший план виходять люди, які знімають відео про своє життя. Багатьом це цікаво. Ми постійно шукаємо нові обличчя для запуску реклами. Помітили: в тих, хто розповідає про себе, купують більше. Наприклад, дівчина вранці прокидається, вичісує свого пса. Потім у піжамі прибирає, при цьому ненав'язливо розповідає про побутову хімію. Реклами як такої не було, але у нас шквал замовлень.

Розцінки на рекламу чітко не визначені. Блогери самі диктують умови. В "Інстаграмі" реклама дешевша, починається від 400 гривень. Доходить до 10 тисяч. На "Ютюбі" — дорожча. Найбільше заплатили блогеру за рекламу білизни — 17 тисяч гривень. Комплект настільки сподобався людям, що за день розпродали всі моделі. Часом даруємо блогерам товари за рекламу — сумки, взуття, білизну. Двічі за останній рік оплачували поїздки за кордон. Остання — у Францію на модний показ. Обійшлася в 39 тисяч гривень.

1  802  335 разів подивилися відео на "Ютюбі", як оперний співак Самвел Адамян із Дніпра готує салат із рисом і печінкою. Майже весь час на столі сидить його рудий кіт. У коментарях люди писали, що відео смішне, покращує настрій. 400–800 тис. разів дивилися відеоблоги співака, як він розпаковує посилки, міряє труси з китайського сайта.

Зараз ви читаєте новину «Можна заробляти на розповідях про життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути