Ексклюзиви
пʼятниця, 10 вересня 2010 08:03

Кредитки пахнуть шоколадом

  Платіжна картка ”Віза електрон” з ароматом шоколаду, випущена торік на замовлення ”Белсвіссбанку”. Її визнали найкращою в Білорусі
Платіжна картка ”Віза електрон” з ароматом шоколаду, випущена торік на замовлення ”Белсвіссбанку”. Її визнали найкращою в Білорусі

Компанія "Знак" розробила банківські картки і картки лояльності, що мають аромат шоколаду.

Їх замовив "Белсвіссбанк" із Білорусі. 2009 року запашну картку визнали найкращою в країні. Цього тижня новинку представили в Києві.

— Подібні проекти народжуються завдяки ініціативності й небайдужості людей, які беруть у них участь. Зокрема шоколадні карти були виготовлені завдяки ініціативі керівника карткового відділення "Белсвіссбанк" і наших виробничників, — каже Олександр Фоменко,  комерційний директор компанії "Знак". — Є 20 стандартних ароматів. За бажанням замовника можемо розробити новий.

За кордоном найчастіше картки ароматизують шоколадом та апельсином. У нас ця технологія ще не отримала значного поширення. Проте перші проекти справили вибухове враження. Компанія "Знак" усе частіше отримує запити саме на такі. Ми розробляємо дизайн карток з урахуванням побажань замовника та вимог платіжної системи.

Картки мають кілька рівнів захисту, наприклад, спеціальні "дефекти", мікротекст та об"ємний текст. Застосовуємо особливі технології друку на прозорому пластику. В хід ідуть невидимі, флюоресцентні та металізовані фарби. На довершення — захисна голограма та лазерне гравіювання.

— Ми застосовуємо матеріали європейських виробників. Їхня якість значно краща за азійські аналоги.

Банківська картка і картка лояльності зберігає аромат до одного року, залежно від умов зберігання. Новинка привернула увагу ресторанного бізнесу. Там планують видавати клієнтам ароматні картки знижок. Клієнт обиратиме аромат — ванілі, шоколаду чи цитрусу.

ТОВ "Знак" виготовляє усі види пластикових карток — лояльності, транспортні та банківські.  Також виготовляє бланки документів суворої звітності на пластиковій основі.

Підприємство працює з 2004 року. За шість місяців збудовано найсучасніший завод. Серед засновників підприємства — Міністерство внутрішніх справ, поліграфічний комбінат "Україна" Міністерства фінансів України. ТОВ "Знак" входить до складу консорціуму "ЄДАПС".

Зараз ви читаєте новину «Кредитки пахнуть шоколадом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути