пʼятниця, 20 вересня 2013 06:00

iCredit — кредити готівкою з доставкою додому

 

Компанія iCredit працює в Україні з 2008 року. Сьогодні її штат налічує близько 2500 активних працівників у 87 регіональних офісах у 52 містах.

Особливість iCredit у тому, що обслуговування клієнтів відбувається у них удома. Це зручно, оскільки не потрібно гаяти час на заповнення паперів і черги. Усі документи допоможе заповнити кредитний консультант у комфортній домашній атмосфері. При оформленні кредиту потрібні тільки паспорт і код. Усе для зручності клієнта: не треба збирати довідки, можна уникнути поїздок містом за поганої погоди і стояння в довгих чергах.

— Ми надаємо кредити готівкою на невеликі суми. Першого разу до 5 тисяч гривень, — розповідає про компанію керівник iCredit — Пламен Христов. — Але якщо клієнт стає постійним і повертає позику без затримок, її сума збільшується до 15 тисяч гривень. Отримати кредит можна без паперової тяганини і труднощів: ми видаємо позику легко, швидко і з мінімальним пакетом документів, без застави і без довідки про доходи. Зазвичай усе відбувається протягом дня. Якщо клієнт звертається вранці, ми оформляємо заявку, і ввечері він одержує гроші.

Допомагаєте, коли це потрібно?

— Так, ми працюємо швидко. І ця оперативність — причина нашої популярності. Друга причина — прозорість і відкритість роботи. Звичайно, у нас, як і скрізь, є відсоток за користування кредитом, це ж бізнес. Але ми називаємо його відразу, всю суму, а не застосовуємо якихось прихованих комісій, платежів тощо. Наші клієнти можуть спокійно розпоряджатися своїми фінансами, не побоюючись, що з'являться додаткові витрати. Ми нічого не приховуємо від людей, щоб не було конфліктних ситуацій, щоб вони були нами задоволені й зверталися знову.

Зараз є досить багато компаній, які рекламують себе як кредитні установи, а насправді будують "піраміди", вимагаючи від своїх клієнтів значних грошових внесків.

— Дійсно, багато хто з тих, що приходять до нас уперше, цікавляться, чи не беремо ми перед видачею позики якихось внесків. Звичайно, ні. Ми працюємо за цілком іншим принципом: людина спочатку отримує необхідні їй гроші, розпоряджається ними на свій розсуд, а потім вносить платежі для повернення кредиту.

Чи багато у вас постійних клієнтів?

— До 70 відсотків від загальної кількості. Людям подобається з нами працювати, бо це легко, швидко і зручно. Хочу відзначити ще одну особливість роботи iCredit — і оформлення заявок на кредити, і внесення платежів відбувається не в офісі компанії, а вдома у клієнта. Це звична в Європі система роботи, яка передбачає максимальну зручність для споживача. У кожного щодня вистачає справ, то навіщо витрачати час на візит до офісу і черги біля каси? У цьому немає потреби: працівник нашої компанії прийде до вас додому в зручну годину, допоможе оформити заявку, проконсультує, принесе гроші. По платежі за кредитом також приходитиме до вас додому, коли вам зручно.

Із чого починався iCredit?

— Компанія була заснована в Болгарії, де успішно працює вісім років. Є представництво в Румунії, у найближчих планах — відкриття офісів в інших країнах Східної Європи. В Україні компанія діє п'ять років, має мережу філій із національним покриттям і великі плани з розширення. Це молода компанія, вона динамічно розвивається, у неї бездоганна репутація. Переконаний, що запорука успіху — наші кадри. Молодий колектив, усі члени якого — енергійні, активні, цікаві люди, готові працювати й рости.

Замовити кредит можна за телефоном гарячої лінії 0 800 601 810 (дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні), по мобільному номеру 0(67) 322 22 66 або на сайті www.icredit.ua

Свідоцтво Нацкомфінпослуг,

серія ІК №53 від 12.02.2009 р.

Зараз ви читаєте новину «iCredit — кредити готівкою з доставкою додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути