вівторок, 21 липня 2009 18:34

Газ для населення подорожчає з 1 вересня

До Національної комісії регулювання електроенергетики надійшло розпорядження президента: підвищити ціни на газ на 20%. Із 1 вересня 2009 року — для населення, з 1 жовтня — для підприємств теплокомуненерго. А починаючи з січня 2010 року що три місяці вартість газу підвищуватимуть іще на 20%.

Голова НКРЕ Валерій Кальченко заявляє, що в нього зв"язані руки. Адже комісію створили за наказом президента, й вона підпорядковується йому. Отже, ігнорувати його розпорядження не може. НКРЕ розпочала процедуру підготовки до виконання президентського доручення.

Прем"єр Юлія Тимошенко категорично проти підвищення тарифів на газ. Валерій Кальченко підтвердив, що від уряду вказівок піднімати ціни на блакитне паливо не було. Адже за словами Юлії Тимошенко, зараз немає підстав для підвищення вартості газу для цих категорій споживачів, оскільки в умовах фінансової кризи зростання тарифів може спровокувати кризу неплатежів.

Зараз ви читаєте новину «Газ для населення подорожчає з 1 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути