Ексклюзиви
пʼятниця, 17 листопада 2017 05:50

Данська швейна компанія шукає на роботу працівників

Автор: Фото надане ТОВ ”Об’єднана мода України”
  На підприємстві ТОВ ”Об’єднана мода України” у кожного працівника є своє робоче місце
На підприємстві ТОВ ”Об’єднана мода України” у кожного працівника є своє робоче місце

— Працювала швачкою в ТОВ "Об'єднана мода України" три роки. Вийшла заміж і переїхала в іншу область до чоловіка. Тому й звільнилася, — розповідає 25-річна Олена Козачок. — Шкодую, що втратила таку роботу. Адже умови праці хороші й оплата стабільна.

Данська компанія "Хйорт Кнудсен" — це найбільший виробник і постачальник м'яких меблів для скандинавського ринку. В Україну ввійшла зі своїми інвестиціями понад шість років тому, організувавши дочірнє підприємство під назвою ТзОВ "Об'єднана мода України". Зараз виробничі підрозділи компанії працюють у Львові, Почаєві, Бродах і Великих Мостах.

— Цехи на підприємстві відремонтовані, обладнані санвузли з душовими кабінами, кімнати відпочинку. Є спеціальні приміщення з сучасною побутовою технікою й меблями, де працівники можуть пообідати. Робочі місця облаштовані відповідно до вимог гігієни, — говорить Олена. Вона працювала у дві зміни. Перша триває з 7:00 до 15:30, друга — з 15:30 до 24:00. Після останньої працівників розвозили додому за рахунок компанії.

Фірма виготовляє м'які меблі — дивани, крісла з механічною та електричною функціями керування. Є серія спеціальних крісел для людей старшого віку. Меблі високоякісні й користуються попитом за кордоном.

— Я була без досвіду роботи й без навичок, коли прийшла на підприємство. Працевлаштована офіційно з першого дня. Отримала соціальні гарантії та право на відпустку — 24 ка­­лендарні дні. Зарплату мала 9 тисяч гривень на місяць. Планувала ще поїхати на стажування до Польщі, де "Хйорт Кнудсен" має своє підприємство, але не встигла, — розказує Олена.

Керівництво фірми розширює вже наявні площі для роботи. Саме тому потрібні й нові працівники. До кінця року тут освоять ще понад 100 нових моделей. Також компанія здійснює і благодійну діяльність. Надає допомогу Бродівській ЦРЛ, підтримує юнацький футбольний клуб Підкаменя.

Тел. 0(67) 440 04 70, Львів, вул. Вулецька, 14

Зараз ви читаєте новину «Данська швейна компанія шукає на роботу працівників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути