вівторок, 16 серпня 2011 07:45

Андрій Барахтянський оплачує в ресторані половину вартості замовлення

 

Житель столичного району Голосіїв 43-річний Андрій Барахтянський щотижня буває в ресторанах.

Минулого четверга запрошує до закладу "Прімавера" на Лук'янівці. Офіціантка приносить замовлення — пиво та дві великі піци, на 700 г кожна. Одна з морською рибою, мідіями та чотирма сортами сиру. Друга з овочами й шинкою. За все платить 90 грн.

— За київськими цінами це все одно що задурно. Повна вартість великої піци від 65 гривень. А я плачу півціни. Тому страва з ресторану обходиться мені майже стільки ж, як кругляк замороженої піци із супермаркету. Хоч там і вага менша, і набір складників скромніший, — розповідає Андрій, запиваючи страву безалкогольним пивом.

Він зареєструвався на кількох сайтах, де продають купони зі знижками. Минулого тижня знайшов на www.pokupon.com.ua пропозицію ресторану "Прімавера". Піцу, пасту та лазанью подають за півціни. Через інтернет придбав за 15 грн купон на знижку.

— Я вже тут кілька разів бував. Минулого разу можна було взяти шість штук. Ми якраз збиралися до жінчиних батьків на Черкащину. Їли піцу дорогою в машині, — продовжує Андрій.

Пояснює, як користуватися знижками. Треба зареєструватися на спеціальних сайтах. Потім підтвердити реєстрацію з власної електронної адреси. Щоб придбати купон, спершу слід внести гроші на рахунок сайта. Це можна зробити через банкомат, електронним переказом або ж увівши номер банківської картки. Далі видрукувати на принтері купон — звичайний аркуш. У ньому є номер, що дає право на знижку. Часто замість купона присилають на мобілку СМС із цим номером.

Андрій підприємець. Установлює кондиціонери. За місяць заробляє до 3,5 тис. грн. Його дружина-вчителька отримує близько 2 тис. грн. Мають 6-річного сина та дочку, 8 років.

— Живемо в "готельці". Діти в школі, дитсадку часто хваляться одне перед одним — десь побували, щось диковинне їли. Нашим теж хочеться. Ми встановили ліміт — 800 гривень на місяць. Обирайте, що хочете. Недавно спробували коктейль мохіто. Навесні бували в ресторанах щовихідних. Одразу пояснили дочці та сину: як перевитратяться в один похід, наступного разу зможуть потратити менше. Ходимо тільки в ті ресторани, де є знижка. Попервах малі замовляли по три страви. Вони у нас м'ясоїди. Але відбивну на 200 грамів не подужали. Ми з жінкою за ними доїдали. Тепер діти беруть менше. Усе

заїдають морозивом.

— Зараз продають за півціни турпутівки на Сорочинський ярмарок, за 230 гривень на двох. Діти загорілися. Поїдемо. Вони сядуть в автобусі на одне місце, я — на друге. А мама наша вдома сама побуде, відпочине. Наступний похід у ресторан відкладемо до вересня.

Де замовити купони

www.pokupon.com.ua

www.kupiskidku.com

www.groupon.com.ua

www.superdeal.com.ua

www.kupikupon.com.ua

www.vipon.com.ua

 

Зараз ви читаєте новину «Андрій Барахтянський оплачує в ресторані половину вартості замовлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути