Ексклюзиви
неділя, 26 березня 2017 23:54

Француз робить в Україні меблі під старовину

Автор: Телеканал 1+1
  Француз робить в Україні старовинні меблі
Француз робить в Україні старовинні меблі

Француз Бернар робить вишукані французькі меблі у стилі Людовіка XV в Чернівцях. В Україні живе 20 років. Повертатися на Батьківщину не хоче.

Раніше чоловік жив у Володимирі-Волинському. Мав конфлікти з місцевими чиновниками. Тому у Чернівцях всі адміністративні питання переклав на місцевих співробітників, - передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німецький еколог вирощує буйволів на Закарпатті

"Хочу продовжувати працювати зі своїм персоналом тут, зі своїми робітниками, людьми, яких я навчав. Хочу продовжувати їх навчати робити красиві речі і сподіватися, що стан речей в Україні загалом покращиться. Але це українці мають цей стан покращувати, а не я. Якщо я можу звернутися до українців, я закликаю надавати пріоритет товарам, виробленим в Україні, коли вони такої ж якості, як і в усьому світі", – розповідає Бернар.

Автор: Телеканал 1+1
  Француз робить в Україні старовинні меблі
Француз робить в Україні старовинні меблі

За словами бізнесмена, в Україні є багато перспектив. З неї хочуть працювати європейці. Але, щоб інвестори вкладали гроші, потрібно наблизитися до Європи.

"Потрібна структура, яка б займалася малими інвесторами. На прикладі Франції, є Міністерство торгівлі і ремесел. Не знаю, чи таке існує в Україні. Ніколи не чув тут про таке Міністерство торгівлі і ремесел. Таке міністерство займається малими підприємствами, такими як ми", - каже Бернар.

Бельгієць Поль Ван дер Ховен - єдиний у світі, хто створює дерев'яні будинки-конструктори. Своє деревообробне підприємство відкрив під Львовом.

Зараз ви читаєте новину «Француз робить в Україні меблі під старовину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1199
Голосування Що змушує вас думати про еміграцію?
  • Низькі заробітки
  • Імпотенція політичної еліти
  • Війна
  • Відсутність перспектив особистого і професійного розвитку
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути