четвер, 26 березня 2009 19:40

Залізничники підробляли квитки народних депутатів

14,9 тис. грн привласнили три касири і черговий Тернопільського залізничного вокзалу. Вони продали 21 пільговий квиток народних депутатів звичайним пасажирам. Проти залізничників порушено кримінальну справу за фактом підробки документів. Розслідування проводить Тернопільська транспортна прокуратура.

— Касири продавали пільгові квитки за спеціальною бронею особам, які не є народними депутатами, — розповідає прес-секретар прокурора Тернопільської області Леся Долішна. — У документах вказували прізвища народних депутатів, які навіть не здогадувалися, що їхній маршрут пролягає через Тернопіль. — Народні депутати їздять залізницею безкоштовно, вартість білетів відшкодовує держава.

Пасажирів підшукував черговий вокзалу та приводив до кас. Касири вигадували номери посвідчень народних депутатів. Квитки продавали в різні напрями. Найчастіше — до Києва та Донецька

— Можу сказати, що ці службові особи вже відшкодували завдані збитки, — додає Леся Долішна. — Це перша кримінальна справа такого роду, нічого подібного на залізниці раніше не траплялося.

Зараз ви читаєте новину «Залізничники підробляли квитки народних депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути