Ексклюзиви
четвер, 12 липня 2007 07:00

Затримали серійного квартирного злодія

У Калуші Івано-Франківської області впіймали 34-річного Павла. Жителя Надвірної підозрюють у скоєнні десятка квартирних крадіжок на суму понад 120 тис. грн.

— Заїжджий злодій облюбовував помешкання в приватному секторі, — розповідає начальник кримінального розшуку Калуського райвідділу міліції Олег Кажук. — Причина проста: із хати легше утекти, ніж із "вулика"-багатоповерхівки. Він придивлявся до квартири, підслуховував розмови сусідів, складав графіки повернення мешканців будинку з роботи.

Павло вже розповів, як пограбував 75-річну калушанку Марію. Жінка зачинила вхідні двері будинку, ключ заховала у шафці в літній кухні й пішла поратися на город за хатою. Доки вибирала моркву, грабіжник узяв ключ зі схованки, зайшов у хату і виніс 6 тис. 300 грн і $240 — Марія напередодні продала корову та свиню.

— Затриманий побував за ґратами не лише в Україні, а й за кордоном, — додає Кажук. — Надвірнянець відсидів п"ять років у Російській Федерації за розбійний напад на офіцера Федеральної служби безпеки.

Зараз ви читаєте новину «Затримали серійного квартирного злодія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути