Ексклюзиви
четвер, 16 серпня 2007 07:10

Віталій Пінцак заховався від міліціонерів під ліжко

24-річний Віталій Пінцак із села Ворочеве Перечинського району Закарпаття порізав ножем таксиста Георгія Гордубея, 54 роки.

— До водія таксі в Ужгороді підійшов юнак напідпитку, — розповідає черговий Ужгородського райвідділу міліції Анатолій Рябухін. — Попросив відвезти до села Оріховиця, що за десять кілометрів. Дорогою розповів, що хоче провідати армійського товариша. Коли доїхали до названої адреси, хлопця вдома не було, тому Віталій попросив відвезти його до міста. Мовляв, домовився з дівчиною про зустріч. Прочекали півгодини. Проте вона не прийшла.

Таксист пояснив, що мусить їхати до Ужгорода, а Віталія залишає. Тоді юнак ударив таксиста ножем під ребро, потім двічі штирхнув у живіт і втік. Георгій доїхав до Оноківців — передмістя Ужгорода — і знепритомнів.

Після пригоди Віталій Пінцак зник на кілька тижнів. Міліціонери відшукали хлопця в селі Буківцеве, де він переховувався у родичів. Коли до воріт під"їхала міліцейська машина, Віталій заховався під ліжко.

Поранений таксист вижив.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Пінцак заховався від міліціонерів під ліжко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути