середа, 20 лютого 2008 07:00

В Калуші таксі врізалось у маршрутку: є жертви

15 лютого в місті Калуш Івано-Франківської області легкове таксі марки "Деу Сенс" виїхало на зустрічну смугу і зіткнулося з міською маршруткою N6. В аварії загинули водій таксі, жінка та її 11-річна донька. Батька із травмами доправили до реанімації.

— Таксист віз пасажирів із лікарні, — говорить свідок пригоди Наталія Ракус, 40 років. — Такої аварії в Калуші я ще не бачила.

Подружжя Стефуринів забирали з лікарні доньку Ірину. На вулиці було холодно, тому викликали таксі. За кермом був 27-річний Михайло Антонів. Наталя Стефурин, 29 років, із дитиною сіли на задньому сидінні, а 38-річний Сергій — біля водія.

На вул. Степана Бандери Антонів вирішив скоротити шлях. У той час дорогою рухалася маршрутка із 12 пасажирами. Легковик в"їхав у правий бік мікроавтобуса.

— Мати, дитина і шофер загинули одразу. Аби витягнути тіла, машину довелося розрізати. Сергій Стефурин із тяжкими травмами голови і передпліччя вижив і до нашого приїзду вибрався з салону, — розповідає Галина Омельчук із прес-служби управління МНС.

Унаслідок удару травмувалася пасажирка автобусу Галина Хомин. Ще четверо людей отримали незначні забійні рани.

Зараз ви читаєте новину «В Калуші таксі врізалось у маршрутку: є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути