пʼятниця, 20 червня 2008 07:15

У Чернівцях запровадять гелікоптерну пошту

Філателістична виставка "Укрфілексп" відбудеться у рамках святкування дня Чернівців у жовтні цього року. На ній представлять приватні збірки колекціонерів поштових виробів із України та з-за кордону.

— Буде випущено 200-тисячним накладом ювілейну марку до 600-річчя Чернівців та марку до першого всесвітнього форуму буковинців, — каже заступник генерального директора "Укрпошти" Петро Ружицький. — Уперше буде запроваджено гелікоптерну пошту, яка доставить кореспонденцію з обласного центру до Хотина. Усі листи пройдуть спецпогашення.

На виставці презентують марки із зображенням учасниці пісенного конкурсу "Євробачення-2008" Ані Лорак, яка народилася в Чернівцях.

— Окрім того, будь-хто зможе просто на виставці замовити марку чи конверт зі своїм портретом, — розповідає директор видавництва "Марка України" Валентина Худолій. — Її виготовлять, доки замовник оглядає експозицію.

Виставку "Укрфілексп" проводять із 1991-го в різних містах України.

Зараз ви читаєте новину «У Чернівцях запровадять гелікоптерну пошту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути