Ексклюзиви
четвер, 06 березня 2008 07:07

У мобільниках таксистів з"явиться кнопка "SOS"

Тернопільські таксисти переходять з радіозв"язку на мобільні телефони. За хвилину розмови всередині мережі водії сплачуватимуть 5 коп.

— Плануємо, що новою послугою можна буде скористатися уже з 10 березня. Поки що мобільний оператор шукає для нас номери. Потрібно хоча б 500 стартових пакетів, — каже голова обласної профспілки таксистів Петро Бабчишин, 40 років. — Плати за з"єднання не буде. Крім того, з"явиться спеціальна "SOS"-кнопка виклику на випадок якихось надзвичайних ситуацій. Ми зможемо подбати про безпеку своїх шоферів.

Досі таксисти користувалися раціями. За місяць кожен водій сплачував 10 грн 64 коп. Перехід на мобільний зв"язок буде безкоштовним.

— Постановою Кабміну нам заборонили користуватися певними радіочастотами. Тому не було іншого виходу, крім пошуку інших засобів зв"язку, — веде далі Петро Юліанович. — Крім того, мобільні "тягнуть" по всій Україні. А через рацію навіть за п"ять кілометрів від міста важко зв"язатися. Ще хочемо встановити телефони з низькими тарифами у готелях і барах Тернополя, аби відвідувачам було простіше викликати таксі.

Зараз ви читаєте новину «У мобільниках таксистів з"явиться кнопка "SOS"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути