четвер, 31 березня 2011 18:54

Що ви зробили для своїх виборців?

Остап Канака, 30 років:

— Мій виборчий округ у Перемишлянському районі. Я допоміг незаконно звільненій бібліотекарці зі школи поновитися на роботі. Вивчав справу і виступав як свідок. Посприяв львівській співачці Лілії Ваврин влаштувати свій творчий вечір у найбільшій залі міста — у цирку. Тепер займаюся тим, щоби привезти до Львова україномовні гурти "Кому вниз" і "Гайдамаки". Своїми концертами збираю кошти на сільські бібліотеки. Допоміг профінансувати операцію глухій 7-річній дівчинці Софії Возняк. Зібрав гроші хворому на лейкемію хлопчику з селища Івано-Франкове на Яворівщині.

Остап Стахів, 54 роки:

— Я входжу в комісію з культури. Засідаємо двічі на тиждень. По півдня розглядаємо купи листів. Звертаються по депутатську допомогу просто на прожиття. Десятьом виділив зі свого депутатського фонду по 7 тисяч гривень. Учора (у вівторок, 29 березня. — "ГПУ") сесія тривала з 9.00 до 22.00. Добре, що в мене тепер концертів менше. То більше вільного часу. Бо які можуть бути виступи, як люди не мають бульби і хліба. А народні доми у нас такі, як ферми. У них не культурні заходи проводити, а хіба корів тримати. Бюджет скупенький. Ніяк не можемо його збалансувати. Як остаточно розподілимо гроші, буду дивитися, що зможу запропонувати хоча би для сільських клубів.

Теодор Кукуруза, 55 років:

— Пісня і моє ім'я автора та виконавця допомогли мені перемогти на виборах. У мене багато нових альбомів. В одному із них — 200 творів. Хочу достукатися до багатьох, щоб мої пісні мали можливість чути в культосвітніх установах, школах. Ці твори важливі для формування національної свідомості. Олег Тягнибок каже, що мої пісні — це програма "Свободи". Проводжу прийом громадян у місті Золочеві. Люди приходять за матеріальною допомогою на лікування та медичне обстеження.

Зараз ви читаєте новину «Що ви зробили для своїх виборців?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути