пʼятниця, 30 грудня 2011 06:00

Селяни клянуть Євро через розбиту дорогу

У село Торки Радехівського району перевізники відмовилися пускати маршрутки. Автобуси доїжджають лише в Бишів, де є сільрада. 5 км дороги до Торок розбиті вщент.

— У Торках живуть 320 людей. Дехто у Львові працює, є студенти. А добиратися як? Слякоть, дощ чи морози вдарять? Та то ж таки даль, щоб пішки до Бишова йти, — каже секретар сільради Марія Папіж, 41 рік.

Восени селяни написали листи у "Львівавтодор", обласну адміністрацію.

— І прийшла нам відповідь: "Ваше питання розглянуто. Комісія встановила, що ямкість дороги становить шість відсотків. У зв'язку з відсутністю коштів через проведення Євро, ремонт дороги буде відкладено". Пообіцяли зробити ямковий ремонт у листопаді. Так нічого ніхто і не робив.

— От промочить дитина ноги, захворіє тяжко і вже біда в сім'ї. А вони тим Євро тішаться, — говорить місцева Ганна Михайлівна, 52 роки. — Та ми те їхнє Євро всім селом вклянем.

Половина сільських доріг області в аварійному стані. Через зношене покриття на них щороку зростає кількість дорожньо-транспортних пригод.

Зараз ви читаєте новину «Селяни клянуть Євро через розбиту дорогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути