понеділок, 27 серпня 2007 07:01

Найсильнішим у Коломиї став Костянтин Ільїн

Під час святкування Дня міста в Коломиї 19 серпня провели змагання між найсильнішими людьми краю "Богатирські ігри" . Призом і нагородою для учасників став ящик пива.

— Участь у змаганнях брали всі охочі, але не всім під силу підняти вагу 100 кілограмів. Тому свято було переважно глядацьким, — говорить Анатолій Бурнаєв, 59 років, працівник Коломийської міської ради.

За ящик пива учасникам довелося змагатися в п"яти номінаціях. Атлети піднімали колесо та колоди вагою 100 кг, присідали зі штангою 205 кг. Спробували богатирі Коломиї нести "валізи" по 100 кг та складати каміння вагою від 50 до 120 кг.

Перемогу здобув колишній спецназівець, атлет із Чернівців Костянтин Ільїн, 32 роки. Він був переможцем і на Тернопільському етапі турніру на приз Василя Вірастюка, який проходив 23 червня. Неодноразово доходив до фіналу на чемпіонаті України за звання "Найсильніша людина України". Друге місце посів Олександр Штундак — учасник перших богатирських ігор на приз Василя Вірастюка в Івано-Франківську.

Зараз ви читаєте новину «Найсильнішим у Коломиї став Костянтин Ільїн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути