неділя, 18 березня 2007 17:52

Рядовому міліціонерові платитимуть тисячу гривень

Начальник Львівської обласної міліції Михайло Цимбалюк, 42 роки, призначив нових заступників і керівників структурних підрозділів.

Посаду першого заступника обіймає полковник Богдан Щур. Першим заступником начальника УБОЗу став Мурад Касумов, а заступником начальника з кадрових питань — полковник Валерій Іваха. Заступник начальника штабу — Ігор Цікало.

— Усі інші керівники та заступники залишаться на своїх посадах, — повідомляє Михайло Цимбалюк. — Нема сенсу звільняти людей, які не заплямували мундир.

Михайло Цимбалюк визнав, що міліціонери невчасно реагують на злочини.

— У Шевченківському райвідділі Львова не розкрито два вбивства, — каже. — А що з аптеками, в яких продають медикаменти без відповідних рецептів? Трамадольна проблема зафіксована в Городоцькому та Дрогобицькому районах, а у Львові таких аптек, на жаль, не виявлено. Це мінус для львівської міліції.

— Але є в нас і приємна новина, — додає Михайло Цимбалюк. — Тепер рядовий міліціонер отримуватиме не менш ніж 1000 гривень на місяць.

Зараз ви читаєте новину «Рядовому міліціонерові платитимуть тисячу гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути