вівторок, 23 вересня 2008 07:09

Романа Тарнавського переїхала власна машина

У селі Перепельники Зборівського району Тернопільщини поховали 28-річного Романа Тарнавського. Роман їхав за кермом таксі "Фаворит" із Тернополя, віз пасажирів із весілля до  Перепельників. Розмовляв по мобільному телефону і пропустив поворот у село. Щоб не повертатися, поїхав через сусідню Монилівку.

Дорогою його "Деу-Сенс" заглухла. Тарнавський вирішив завести її накатом з гірки. Разом із пасажирами почали пхати авто. Таксі поїхало, але повернуло не в той бік. Водій побіг за машиною — хотів зупинити собою. Витягнули його з-під коліс уже мертвого.

— Роман дуже добрим був і послушним. Батько давно помер, то хлопець завжди мамі помагав. Друзів мав повно, — розповідає секретар Перепельниківської сільради Галина, 39 років. — Молоді на похороні було дуже багато.

Тарнавський був неодружений. Мати Раїса Василівна працює у геріатричному відділенні у селі. Старші сестри із сім"ями мешкають у Тернополі.

Зараз ви читаєте новину «Романа Тарнавського переїхала власна машина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути