понеділок, 11 червня 2007 07:07

Романа Чайковського розчавив КамАЗ

45-річний Роман Чайковський загинув на своєму подвір"ї в селі Орв"яниця Дубровицького району Рівненської області. Чоловік  ремонтував службову вантажівку.

Трагедія сталася в четвер увечері. Роман лагодив гідравлічну систему підйомника, не встановивши підпор. Коли кузов упав на Романа, домашніх поруч не було. "Швидку" викликали сусіди. Чайковський помер до приїзду медиків.

— Добрий був сім"янин, — згадує про Чайковського 48-річний Василь Бугай, голова Соломіївської сільради, до якої належить Орв"яниця. — Не пив, тримав господарство, свиней, корову порав.

Роман працював водієм у сільськогосподарському приватному підприємстві "Злагода" в селі Висоцьк цього самого району. Разом із 48-річною дружиною Ольгою виховував трьох дітей. Найменшому Іванові 17 років. На три роки старша Тетяна навчається на психолога в Рівненському університеті. 23-річний Василь торік повернувся з армії, працює в райцентрі охоронцем.

Романа Чайковського поховали в Орв"яниці наступного дня.

Зараз ви читаєте новину «Романа Чайковського розчавив КамАЗ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути