четвер, 02 грудня 2010 19:30

Порція фірмових страв коштуватиме 20 гривень

20 розважально-туристичних установ Львова нададуть 18–19 грудня 50-відсоткові знижки на всі свої товари та послуги для гостей міста. Міська рада вдруге презентує акцію "Вихідні у Львові за півціни".

— Знижки будуть діяти не тільки для людей з інших міст. Ними зможуть скористатися також львів'яни. Учасникам акції — готелям, ресторанам, турфірмам — дадуть зовнішні розпізнавальні знаки, котрі видно з вулиць. Ще не знаємо, що це буде. Акція "Вихідні у Львові за півціни" розпочне туристичний сезон "Зима у Львові 2010", — говорять у прес-службі Львівської міської ради.

У ресторані "Дублін" порція фірмових страв "Карпачо волове" та "Крила по-ірландськи" буде коштувати 20 грн. За свинячу голяшку під назвою "Особуко" треба буде заплатити 4,5 грн, за курячу печінку — 14,5 грн. За акційними цінами продаватимуть алкогольні напої. За півлітра пива "Дарвін" попросять 11,5 грн.

За півціни можна буде зупинитися в готелях "Дністер", "Вінтаж", "Леополіс", "Замок лева", "Гетьман", "Євроготель", "Сихів" і "Містерхостел". Економні пропозиції запропонують екскурсоводи.

— Минулого року на Миколая поїхав до Львова до брата, — розповідає 27-річний Іван Когут з Івано-Франківська. — Думали, повеселимося дешево і класно. Але в тих закладах, де були дешеві салати, дорожче коштувало пиво.

Зараз ви читаєте новину «Порція фірмових страв коштуватиме 20 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути