Ексклюзиви
пʼятниця, 03 жовтня 2008 07:12

Півтисячі людей потрапили в додаткові списки на компенсацію

В Івано-Франківській облдержадміністрації заборонили виплачувати компенсації людям, які нині подають заяви про підтоплення. Прикарпатці хочуть, аби їх внесли в додаткові списки.

— Ці люди намагаються заробити на повені, — каже голова Івано-Франківської ОДА 37-річний Микола Палійчук. — Ми виплачуватимемо гроші родинам, чиї будинки стояли у воді після повені. А не тим, чиї обійстя пошкодив дощ вже пізніше. Нинішні заяви, як правило, не знаходять підтвердження.

До додаткових списків можуть внести людей, які під час стихії перебували за кордоном, лежали в лікарні, або мають довідку про ще якусь вагому причину, чому не змогли повідомити про підтоплення в липні. Без відповідних документів звернення відхиляють.

У додаткові списки на Франківщині потрапили майже 500 людей. Їм видадуть гроші після того, як за вказаними адресами пройдуть спеціальні комісії.

Зараз ви читаєте новину «Півтисячі людей потрапили в додаткові списки на компенсацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути