середа, 13 червня 2007 07:00

Пасажир намагався задушити таксиста паском

У понеділок опівдні 29-річний рівненський таксист Юрій Юстицький стояв на зупинці поблизу автовокзалу. До нього підійшов 25-річний безробітний тезко й попросив відвезти до села Синів Гощанського району. Розрахуватися пообіцяв вдома. Виглядав пристойно. Молодик мовчки сів на заднє сидіння, авто рушило.

— Вони встигли доїхати до перехрестя за зоопарком, за межу міста. Водій зупинився на червоне світло світлофора й уважно роздивлявся дорогу. У цей час пасажир накинув пасок йому на шию й почав душити, — розповідає 33-річний інспектор обласної Державтоінспекції Василь Петрик. — Водій крутнув кермо праворуч і вискочив із машини. Хлопець із зашморгом побіг за ним і швидко наздогнав, намагався повалити на землю. На щастя Юстицького, тією ж дорогою у відпустку їхав лейтенант ДАІ Володимир Мельничук із двома друзями. Правоохоронець кинувся до нападника і скрутив йому руки, потім викликав по мобільному підмогу. За кілька хвилин пасажира забрав міліцейський "уазик".

У відділку Юрій пояснив, що напав на таксиста, бо хотів приїхати додому власною машиною.

Зараз ви читаєте новину «Пасажир намагався задушити таксиста паском». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути