понеділок, 05 березня 2007 16:37

Відкриття супермаркету "Екватор" спричинило затори

Минулої суботи у чернівецькому мікрорайоні Гравітон відкрили торговельно-розважальний центр "Екватор".

На першому поверсі розташували гіпермаркет "Велика кишеня", відділ косметики "МонАмі", магазин мобілок. На другому — фарммаркет "Велика аптека", супермаркет побутової техніки, відділення банку, магазин одягу, взуття, піцерію "Челентано". На третьому планують відкрити розважальний майданчик для дітей.

Відкриття "Екватора" спричинило затори в місті. Кількадесят тисяч людей з"їхалися, щоб подивитися виступ  співачки Наталки Могилевської та танцюриста Ями. У лотереї організатори розіграли кілька тисяч призів.

— Наші гіпермаркети мають в асортименті понад 50 тисяч різних найменувань, — каже Роман Штейнас, заступник голови наглядової ради "Рітейл груп". — І з того, що продається у "Великій кишені", 97% вироблено в Україні. У Чернівцях розраховуємо на 5–6 тисяч покупців на день. Тут працює персонал із 400 осіб.

На Західній Україні гіпермаркети "Велика кишеня" працюють у Луцьку та Івано-Франківську. У Чернівцях досі діяли "Сільпо" та дві мережі гастрономів.

Зараз ви читаєте новину «Відкриття супермаркету "Екватор" спричинило затори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути