понеділок, 04 червня 2007 07:17

Невідомі у масках убили сторожа продуктової бази

67-річний охоронець Ласло Дудинець помер від побоїв і серцевого нападу через кілька хвилин після пограбування невеликого приватного підприємства "Роман" на вул. Ужгородській у Мукачевому Закарпатської області.

Опівночі двоє невідомих у масках удерлися на прохідну продуктової бази, побили двох охоронців і зв"язали їх скотчем. Потім вибили двері кабінету директора й винесли сейф.

— У сейфі зберігали талони на бензин і дизпаливо та гроші, — розповідає директор підприємства В"ячеслав Роман, 38 років, депутат райради від фракції БЮТ. — Украли близько 30 тисяч гривень.

Коли автомобіль злодіїв від"їхав від бази, один охоронець, 56-річний Золтан Чейбі, дістався сусіднього плодово-коньячного заводу, розбудив сторожу і попросив викликати "швидку". Другого охоронця госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою, струсом мозку та пошкодженнями обличчя й грудей.

Фірма "Роман" займається оптовим продажем продуктів харчування.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі у масках убили сторожа продуктової бази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути