понеділок, 13 серпня 2007 07:10

Михайло Вощенко вбив матір

На закарпатті в селі Боронява Хустського району 39-річний Михайло Вощенко вночі вбив матір 67-річну Ольгу Вощенко. Вранці він пішов до сусідів і повідомив, що мати померла уві сні.

— Коли про смерть неньки дізнався старший брат Михайла, 42-річний Іван, то відразу зрозумів, що вона померла не власною смертю, — розповідає 47-річна секретар Боронявської сільради Олена Деяк. — Мати лежала на ліжку, схрестивши руки на животі. Була вся синя від побоїв.

Старший брат викликав міліцію. На місці злочину знайшли відбитки пальців, які збіглися з відбитками Михайла.

— Михайло постійно нещадно бив матір, — каже Деяк. — Вона жалілася лише сусідам, а коли справа доходила до міліції, усе заперечувала. Говорила, що впала зі сходів або з драбини.

Брати не ладили один з одним. Старший Іван відслужив у Афганістані, звідти повернувся без ноги. Згодом одружився з сільською дівчиною, має двох дітей. Проживає окремо від матері. У селі його знають як хорошого сім"янина. Молодший має славу п"яниці й волоцюги. Ольга Вощенко завжди сварилася з ним через пиятику й скаржилася, що непутящий. Тієї ночі Михайло знову запив. Правоохоронцям зізнався, що через це посварився з матір"ю. Сказав, що йому набридло слухати повчання, ось і почав бити. Копав матір ногами, бив кулаками по голові. Судмедекспертиза встановила, що жінка померла від закритої черепно-мозкової травми.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Вощенко вбив матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути