середа, 16 травня 2007 07:03

Львівські гімназисти поїдуть до Лондона

Львівська команда "Гімназія Сихівська" перемогла в чемпіонаті з міні-футболу "Діджус-гол-2007" і виборола головний приз змагань — поїздку до Лондона.

— У вересні семеро наших школярів поїдуть до столиці батьківщини футболу, — розповідає директор Сихівської гімназії 57-річна Галина Путій. — Зараз займаємося відкриттям віз, збираємо дозволи батьків. Щоправда, не знаємо, яку програму планують спонсори з "Київстару". Кажуть, діти обов"язково відвідають матч "Челсі", за який грає Андрій Шевченко.

У чемпіонаті "Діджус-гол-2007" змагалася 1 тис. 731 команда. У фіналі на Контрактовій площі Києва зустрілися збірні Сихівської та Маріупольської першої гімназій. Львів"яни перемогли з рахунком 4:2.

— Наші хлопці займаються щодня, по дві години після уроків, — розповідає тренер переможців Володимир Мандзиняк, 27 років. — Кожен мріє виступати у професійних клубах.

Учні Сихівської гімназії, в якій поглиблено вивчають математику, повинні отримувати на уроках не менш ніж сім балів за успішність. Для футболістів директор закладу Галина Путій знизила цей показник до шести балів.

Зараз ви читаєте новину «Львівські гімназисти поїдуть до Лондона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути