четвер, 13 січня 2011 16:25

Губернатор скоротить заступників

Новий губернатор Львівщини 46-річний Михайло Цимбалюк звільнить голову Пустомитівської районної адміністрації Ігоря Чопка, 35 років. Такі чутки ходять у райцентрі.

— Кажуть, йому посаду по блату дали, — говорить підприємець. Просить не називати його ім'я. — Був до того мером прикордонних Мостиськ. Ніхто ним задоволений не був. Все чекали нових виборів, щоб мера переобрати. Але навесні, як Горбаль губернатором став, одразу Чопка в райадміністрацію забрав. Пустомити — то рибне місце. Район навколо Львова розташований, тут сотка землі під забудову до 5 тисяч доларів тягне.

— Перша ж нарада з головами районних адміністрацій дає підстави вважати, що райони для нас — це важка ланка, — розповідає Михайло Цимбалюк "ГПУ". — З керівником Пустомитівської адміністрації у нас відбудеться серйозна розмова. Там є багато зауважень. Хочу зрозуміти, чи це нефаховість, чи щось інше.

Губернатор також планує скоротити апарат обласній адміністрації. Зокрема зменшить кількість своїх заступників — із семи до чотирьох-п'яти. З 10 січня кожен може розповісти, якого фахівця він хоче бачити на якій посаді за "гарячою" телефонною лінією облдержадміністрації — номер 2999 222.

— Нам важлива думка жителів області, — пояснює Цимбалюк. — Лінія діятиме і пізніше. Громадяни зможуть надсилати туди скарги на керівників різних відомств. Проблеми ми побачили на першій же сесії обласної ради цього року, коли приймався бюджет області. Крім фінансового управління, яким керує Олег Демків, немає фахівців, що могли би працювати над бюджетом.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор скоротить заступників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути